Gratis verzending vanaf 75,-

Gedenkplekjes

Wat zijn gedenkplekjes?

Gedenkplekjes kun je zien als kleine monumentjes. Creëer een mooi plekje in huis met een van deze producten om zo iemand die je zo lief was, te gedenken. Steek een kaarsje aan, zet bloemetjes in het vaasje, plaats een foto in de houder en maak zo een speciaal plekje voor jouw geliefde. Wist je dat je de kaarten uit de eigen collectie heel mooi kunt gebruiken om in de houders te plaatsen? Deze zijn gemaakt van stevig 350 grams papier en blijven mooi in de houders staan.

Wat is een Hold It+ ?

De Hold it+ is een simplistische houder, gemaakt van beukenhout. Ze zijn met liefde en zorg gemaakt ontworpen door Roosmarijn Knijnenburg.

In deze houder kun je een waxinelichtje, kaars, foto en/of kaart in plaatsen.
Het bijzondere aan de Hold it+ is, dat er bijpassende mini urntjes zijn waarin je het as van jouw dierbare kunt bewaren. Deze mini urntjes zijn gemaakt door Roosmarijn Knijnenburg i.s.m. Hella+Elke.

Wissel het waxinelichtje af met het vaasje waar je bloemetjes in kunt doen en creëer zo een mooi gedenkplekje voor jouw dierbare.

Hoeveel soorten Hold It's zijn er?

Bij Sterrenliefs vind je maar liefst 7 soorten Hold it's in de collectie, het leuke is; ze zijn allemaal anders.

De één heeft ruimte voor 1 kaart/foto terwijl de ander ruimte heeft om een kaart én foto te plaatsen.

Bij de ene Hold it is er ruimte voor alleen een waxinelichtje terwijl de ander ook nog plek heeft om een vaasje met bloemetjes te plaatsen. Je kunt er zelfs mini urntjes in plaatsen.

Wat is het verschil tussen een kaart- en foto standaard en een gedenkplekje?

Een gedenkplekje oftewel Hold it+ is uitgebreider dan een kaart- en foto standaard. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Wil je enkel een foto of kaart plaatsen in een houder? Dan gebruik je de kaart- en fotostandaard maar wil je er meerdere elementen zoals een kaars, of vaasje met bloemetjes aan toevoegen? Dan raad ik de Hold it+ aan.

Daarnaast zijn de mini urnen ook te plaatsen in de Hold it's+. Op deze manier heb je jouw dierbare altijd dichtbij je.