Levertijd

Ik werk met veel liefde aan Sterrenliefs, naast mijn huidige baan. Hierdoor lukt het mij niet om elke dag voor vijf uur pakketjes te verzenden en bedraagt de verzendtijd 1-3 werkdagen. Zit er een spoedgeval tussen? Neem dan even contact op via de mail: info@sterrenliefs.nl of via Whatsapp: 06-51249533.

 

Verzenden / retourneren 

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je automatisch een e-mail met daarin de orderbevestiging. Zodra jouw pakketje wordt gescand in het sorteercentrum van DHL, ontvang je een e-mail met hierin jouw Track & Trace-code.

Bestellingen worden binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd (met uitzondering van het weekend en Nationale feestdagen). Alle bestellingen worden verzonden via DHL:

Nederland           Brievenbuspakket € 4,50
                             Pakketpost € 6,50
België                  Brievenbuspakket € 9,95
                             Pakketpost € 11,95

Afhalen is ook mogelijk, alleen op afspraak


Retourneren / herroepingsrecht

 • Wil je een artikel retourneren, mail dan binnen 14 dagen naar info@sterrenliefs.nl met de reden erbij waarom je wilt ruilen. 
 • De verzendkosten voor een retourzending zijn voor rekening van de klant.  
 • Is het artikel beschadigd door toedoen van ons, stuur dan binnen 3 dagen na ontvangst van het artikel een mail naar info@sterrenliefs.nl.
  De retourkosten worden dan uiteraard wel door ons vergoed.
 • Stuur met de artikelen die je retourneert altijd een ingevuld retourformulier mee.
 • Wanneer het artikel weer terug is bij Sterrenliefs, wordt het artikel beoordeeld. Als het artikel compleet is, worden de kosten van het geretourneerde artikel terugbetaald.


Herroepingsrecht


Bij levering van producten:

  1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.
  1. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
  1. Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het modelformulier of door middel van een ander communicatiemiddel zoals per e-mail. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.
  1. Indien de klant na afloop van de in lid 2 en 3 genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.

 

Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping

 

  1. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.
  1. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door de webwinkelier of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden. Terugbetaling zal geschieden via de zelfde betaalmethode die door de consument is gebruikt tenzij de consument nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode.
  1. Bij beschadiging van het product door onzorgvuldige omgang door de consument zelf is de consument aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van het product.
  1. De consument kan niet aansprakelijk worden gesteld voor waardevermindering van het product wanneer door de ondernemer niet alle wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht is verstrekt, dit dient te gebeuren voor het sluiten van de koopovereenkomst.

 

Artikel 8 - Uitsluiting herroepingsrecht

 

  1. De ondernemer kan het herroepingsrecht van de consument uitsluiten voor producten zoals omschreven in lid 2 en 3. De uitsluiting van het herroepingsrecht geldt slechts indien de ondernemer dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.
  1. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

    • die door de ondernemer tot stand zijn aangebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

    • die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

    • die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

    • die snel kunnen bederven of verouderen;

    • waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

    • voor losse kranten en tijdschriften;

    • voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verboeren;

    • voor hygiënische producten waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

 

Voeg het retourformulier toe aan je retourzending en verstuur het pakket op eigen kosten naar het volgende adres:

Sterrenliefs t.a.v. Riëlle Groenewold
Westerdiep 75
9521 KL Nieuw Buinen

Vraag bij het retourneren van jouw item(s) altijd om verzendbewijs met een Track & Trace-code en bewaar deze goed!
Zonder deze code kunnen wij niks voor je doen, in geval van verlies door het verzendbedrijf.

Terugbetaling
Via de Track & Track-code kun je volgen of jouw retourzending is aangekomen bij Sterrenliefs. Na ontvangst van een retourzending wordt binnen 14 dagen jouw retourzending verwerkt en zal de terugbetaling in werking gezet worden.