Donkere dagen

 

Kerst, gezellig samen zijn met elkaar, met de familie.. Maar wat als er iemand is overleden? Hoe vier je kerst zonder je baby, kind of geliefde? Ik kan je één ding vertellen. Daar is helaas geen handleiding voor. Het enige wat ik je kan meegeven is dat je vooral moet doen wat goed voelt voor jou.

Je bent niet raar als je geen zin hebt om gezellig te doen!
Je bent niet raar als je geen zin hebt om kerst te vieren, laat staan om gezellig te doen terwijl je dit momenteel helemaal niet kunt zijn. Je bent niet gek als je het liefst onder een deken wilt kruipen en er niet onder vandaan wilt komen. Het is moeilijk! Het is verdrietig dat jij iemand moet missen.

En juist op deze dagen wanneer dat gemis net wat meer aanwezig is, hoop ik dat de lichtpuntjes op deze pagina jou of iemand anders want liefde en warmte mogen geven. Ben je mijn hulp nodig? Ik ben er voor je! Scroll naar beneden om alle items te bekijken. 

Top 3 lichtpuntjes

Met liefde ingepakt en verzonden

Alle items worden met liefde ingepakt en verzonden. Wil je graag iets rechtstreeks naar iemand laten verzenden? Dat kan natuurlijk. Ik maak het extra persoonlijk door jouw bericht op een kaart te schrijven. Alle bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden.

Stuur een kaartje

Wat schrijf je op een kaart om iemand te steunen?

Laat hem of haar weten dat hij of zij er niet alleen voor staat. Je hoeft het niet alleen te doen! Enkele voorbeelden die je op een kaart kunt schrijven wanneer iemand door een moeilijke periode gaat zijn:

  • Ik wil je laten weten dat ik er voor je ben, ook op dagen van gemis.
  • Alle kracht en liefde dat is wat ik je wil geven.
  • Ik stuur je bij deze wat liefde en warmte wanneer je dagen zo donker lijken.
  • Lieve mensen om je heen, dat is wat ik je toe wens. Weet dat je het niet alleen hoeft te doen. 

Kaarten bij verlies en gemis

Sterrenliefs draait natuurlijk om het gemis van een baby, kind of dierbare. Alle kaarten in de shop zijn te gebruiken bij rouw en verlies of wanneer je iemand een hart onder de riem wilt steken.

Speciaal op dagen van gemis, tijdens moeilijke dagen zoals kerst heb ik voor jou een selectie aan kaarten geselecteerd:

Kaart - Op dagen van gemis
Kaart - Ik wens je
Kaart - Alle kracht & liefde
Kaart - Je hoeft het niet alleen te doen
Kaart - Alle liefs

 

Lichthuisjes

Deze lichthuisjes van Räder designstories zijn allemaal met de hand gemaakt van porselein en vertellen ieder een verhaal. Voor ieder thuis is er wel een lichthuisje verkrijgbaar. Met sterretjes, hartjes of zelfs met kleine vogeltjes. Zet een waxinelichtje in het lichthuisje en er ontstaat een bijzonder mooi lichtspel en combineer ze met elkaar voor een prachtig effect.

Hoe wens je iemand een fijne kerst die het moeilijk heeft?

Stuur een appje, stuur een kaartje of één van de andere lichtpuntjes door ze te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Noem de naam van de overleden persoon. Iemand moeten missen met kerst is niet leuk en heel verdrietig. En het is nog vervelender als er niemand aan je denkt tijdens deze donkere dagen.

Kerst lichtpuntjes

Warmte, liefde en lieve mensen om je heen. Dat is wat ik jou wens!

Lieve groet Riëlle