In verband met de geboorte van onze regenboogbaby, zullen alle bestellingen die nu geplaatst worden, binnen 2-4 werkdagen verzonden worden.

Kleine moeite, zo'n groot gebaar

Het is zo'n kleine moeite om even een kaartje te schrijven..  maar het kan van hele grote betekenis zijn voor iemand anders door even te laten weten dat je aan ze denkt. De kaarten die in de webshop staan zijn allemaal gemaakt met betrekking tot rouw en verlies en speciaal ontworpen voor Sterrenliefs. Bij elke kaart zit een kraft kleurige envelop inbegrepen. Je zou ook een mooi hoekje of gedenkplekje in huis kunnen maken, door één van de kaartenstandaards te gebruiken. Hierdoor creëer je een bijzonder plekje in huis. 


Twinkle twinkle little star


Naast de kaarten die zijn ontworpen voor Sterrenliefs zijn er nog andere kaarten te vinden. Namelijk de mini kaartjes met een klein spetterkaarsje van het merk Wondercandle. Verkrijgbaar in 2 varianten: Twinkle Twinkle Little Star en I love you to the moon and back. 

Deze mini kaartjes hebben de afmeting: 8.5 x 11.5 cm. Er is ruimte om de naam voor wie het is, én van wie het is te schrijven, maar wens je liever een langere boodschap te schrijven? Dan adviseer ik je een van de Sterrenliefs kaarten mee te bestellen.

Wil je de kaarten graag gebruiken om bijvoorbeeld bij een gedenkplekje te zetten? Bekijk dan eens deze kaartenstandaards. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende soorten. 

De kaartenstandaard hart is geschikt voor 1 kaart of foto en heeft een klein hartje aan de voorkant.

De set kaartenstandaard met stipjes, bestaat uit 2 kaartenstandaards. Er is in beide standaards plaats voor 1 foto of kaart en er zitten 3 gaatjes in waar je droogbloemetjes in kunt zetten.  

De XL kaartenstandaard bevat twee rijen en hier kun je dus zowel een foto (of meerdere) en een kaart in kwijt. Tevens is er ruimte om droogbloemetjes in te zetten.