Gratis verzending vanaf €75,-

Kaarten bij verlies van een baby, kind of een dierbare


Het is zo'n kleine moeite om even een kaartje te schrijven..  maar het kan van hele grote betekenis zijn voor iemand anders, door even te laten weten dat je aan ze denkt. De kaarten die in de webshop staan zijn allemaal gemaakt met betrekking tot rouw en verlies. Verlies van een baby, sterrenkindje, bij het overlijden van een kind of van een dierbare. 

Kaarten bij rouw en verlies baby, kind of dierbare

De kaarten van Sterrenliefs zijn gemaakt om te versturent bij rouw en verlies van een baby of het overlijden van een kind. Maar zijn ook te gebruiken wanneer je iemand een hart onder de riem wilt steken als hij of zij iemand moet missen. Even een kaartje sturen, het is zo'n kleine moeite maar kan een groot gebaar zijn.

Wat zet je op een kaart wanneer er een baby of kind overlijdt?

Ik denk dat geen mens de woorden kan vinden wanneer er een baby of kindje overlijdt. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik het fijn vond dat iemand uberhaupt de moeite nam om alleen al een kaartje te sturen. Of er nou een paar woorden of een heel verhaal op stond. Wij konden iedere kaart heel erg waarderen. Vind je het lastig wat je op een kaart kunt schrijven? Ik heb enkele voorbeelden voor je die je wellicht kunt gebruiken:
- 'Ik kan de woorden niet vinden voor dit verlies..'
-'Jullie kindje zal nooit vergeten worden..'
- 'Zo stil.. Zo klein.. Zo geliefd'
- 'Alle kracht en liefde gewenst bij dit grote verlies'

Wat schrijf je op de envelop van een rouwkaart voor een baby of kind?

Ik vond het zelf erg bijzonder om de naam van Bo op de envelop te zien staan. Als ik alleen Rob en Riëlle zag staan, voelde het toch een beetje vreemd. Bo is dan wel niet meer bij ons maar hij hoort wel bij ons. Hij heeft ons papa en mama gemaakt. Er is dan ook niets fijner dan dat zijn naam genoemd wordt of dat we het ergens zien staan. Je kunt bijvoorbeeld op de envelop schrijven:
- 'Papa en mama van ...'

- 'Familie ... '