Bazou

Van eigen bodem


Je hoeft het niet altijd ver te zoeken. Het sieraden merk Bazou komt gewoon uit Nederland en is te bestellen bij Sterrenliefs. 

Wat begon als een hobby is behoorlijk uit de hand gelopen en inmiddels zijn de sieraden van Bazou te vinden op meer dan 500 plekken wereldwijd.

Alle sieraden worden gemaakt in een atelier sinds 2015. Bazou werkt samen met jongeren met een licht verstandelijke beperking, om zo hen de kans te geven om een ambachtelijke wijze hun creativiteit te uiten.

Mix & Match RVS sieraden

 

De sieraden van Bazou zijn gemaakt van RVS oftewel roestvrijstaal. Dit houdt in dat deze sieraden bij normaal gebruik niet gaan verkleuren. Alle sieraden zijn met de hand gemaakt en met liefde en zorg voor jou samengesteld. Bazou brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie sieraden uit, aangevuld met twee unieke limited edition collecties.

Daarnaast is het leuk dat je alle sieraden van Bazou kunt combineren. Mix & match jouw unieke set, of het nu voor jezelf of voor een ander is. 

 

Sieraden Bazou kopen?

Of je het draagt om te herinneren, om als geschenk te geven of gewoon omdat je het mooi vindt.. Bazou sieraden koop je bij Sterrenliefs. Alle producten worden met liefde ingepakt en verzonden. Ben je hulp nodig? Neem dan contact op via info@sterrenliefs.nl of whatsapp naar +31651249533.