Roosmarijn Knijnenburg

De jonge onderneemster Roosmarijn Knijnenburg is bekend door haar mooie pronkstukjes oftewel gedenkplekjes. Roosmarijn had een idee en haar vader werd aan het werk gezet. Alle gedenkplekjes werden door hem gemaakt, totdat het uit de hand liep. Nu worden alle Hold it's gemaakt door een meubelmaker uit de stad waar ze zelf woont; Den Haag. 

Deze meubelmaker heeft kwaliteit voorop staan. Nadat de Hold it's gemaakt zijn, worden ze geschuurd en met veel liefde ingepakt door Roosmarijn zelf. 

Duurzaamheid

Roosmarijn maakt zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Het hout wat gebruikt wordt is FSC gecertificeerd en het zijdepapier waar de houder mooi in is verpakt is gemaakt van 100% gerecycled papier. Het zijdepapier is zuurstof gebleekt en dus 100% zuur- en chloorvrij. 

De kokers waarin je de Hold it’s ontvangt, worden in eigen beheer gemaakt door een Nederlands bedrijf, daar waarborgen ze continu de kwaliteit en zijn ze met de kokers zeer vriendelijk voor het milieu, omdat de verpakkingen volkomen recyclebaar zijn. De afsluitdoppen van de kokers zijn exclusief van PE-materialen.

Wat zijn pronkplekjes?

Eigenlijk spreekt het woord voor zich. Het is simpelweg een plekje om mee te pronken. Pronkplekjes worden gemaakt van duurzame materialen. Het leuke is dat ieder pronkplekje anders is en ik maar liefst 7 verschillende Hold it's in mijn assortiment mag hebben.

Een eigen pronk plek voor het bloemetje dat onderweg is geplukt, niet meer in de vaas past of is geknakt. En heb je niks voor in het vaasje? Brand dan gezellig 's avonds een waxinelichtje. Het waxinelichtje past precies op de plek van het vaasje, zo kun je elke keer een andere setting maken die jij het best bij de foto of kaart vindt passen!

Geef dat lieve gedichtje of een dierbare foto een mooie plek in één van de Hold it's. Een houvast voor dat ene aandenken waar jij vrolijk van wordt en waarde aan hecht. 

Urnen

En alsof de Hold it's nog niet mooi genoeg van zichzelf zijn, heeft ze prachtige mini urntjes laten maken in samenwerking met Hella Duijs. Voeg een kleine symbolische hoeveelheid as in de mini urn en zet het urntje in het pronkplekje. Maak er samen met een mooie foto of kaart een bijzonder gedenkplekje van.

 

Producten van Roosmarijn Knijnenburg kopen?

Stel je eigen gedenkplekje samen om iemand te herinneren die je lief is. Bestel één van de vele Hold it's en maak er iets bijzonders van. Alle producten worden met liefde ingepakt en verzonden. Ben je hulp nodig? Neem dan contact op via info@sterrenliefs.nl of whatsapp naar +31651249533.