Vlinderkusje

Hoe is Vlinderkusje ontstaan?

Nadat Anja haar zoon stilgeboren is aan het einde van de zwangerschap, is er tijdens haar rouwproces veel gebeurd. Ze begon met schrijven en dat resulteerde in een boek, gedichten, een blog en uiteindelijk is vlinderkusje.nl ontstaan. Anja heeft heeft het als haar missie gemaakt verlies en verdriet bespreekbaar maken en ruimte te creëren voor de liefde die altijd zal blijven bestaan, ook wanneer het leven eindigt.

Gedichten

Wellicht ken je Vlinderkusje van de mooie gedichten die Anja schrijft en deelt. Je bent er ongetwijfeld weleens één tegen gekomen. Het mooie is er nu 5 gedichten verkrijgbaar zijn als Posterkaarten (A5). Deze kun je ergens ophangen, in een lijstje doen of in één van de mooie gedenkplekjes plaatsen.  

Ballonnen van Vlinderkusje

De ballonnen van Vlinderkusje zijn verkrijgbaar bij Sterrenliefs. 3 soorten; altijd in ons hart, liefde tot de maan en straal maar liefje.
Deze mooie ballonnen zijn gemaakt van afbreekbaar materiaal en zijn daardoor niet schadelijk voor het milieu. Ze kunnen gevuld worden met helium en opgeblazen worden tot zo'n 33 cm. 

Tegeltjes

Je ziet ze vaak voorbij komen. Tegeltjes met mooie spreuken of woorden erop. Anja van Vlinderkusje heeft twee soorten tegeltjes ontworpen en deze zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Sterrenliefs. Tegeltje: Jij bent de mooiste ster en Knuffel voor je tranen.

Producten van Vlinderkusje kopen?

Kaarten, tegeltjes en ballonnen van Vlinderkusje koop je bij Sterrenliefs. Alle producten worden met liefde ingepakt en verzonden. Ben je hulp nodig? Neem dan contact op via info@sterrenliefs.nl of whatsapp naar +31651249533.