Jurianne Matter

Dit merk is een naam, dat klopt. Het is Jurianne zelf. Jurianne Matter is in 2008 haar eigen merk begonnen, onder haar eigen naam. En zij heeft het lef gehad om direct maar groots uit te pakken omdat ze geloofde in haar eigen merk. 

Ecovriendelijke producten

 

Dat is één van de kernwaarden van Jurianne Matter. Alle producten worden zo schoon mogelijk geproduceerd want volgens Jurianne zelf; Ik vind mooi alleen maar 'mooi' als het ook eerlijk en schoon geproduceerd is. Zo zijn de populaire wensbootjes bijvoorbeeld gemaakt van afbreekbaar materiaal, maar wordt er bij andere items ook gebruik gemaakt van gecertificeerde biokatoen en andere natuurlijke materialen. 

 

Wensbootjes

De producten van Jurianne Matter die Sterrenliefs in de collectie heeft zijn de bijzondere wensbootjes. Op deze wensbootjes kun je iets schrijven maar ook kinderen iets laten tekenen. Vervolgens vouw je het op tot een bootje met kajuit en kun je het oplaten op het water. Je zou ervoor kunnen kiezen om een kaarsje in het wensbootje te zetten, dan verandert bij schemering dit bootje in een bijzonder lichtpuntje. 

Wensbootjes van Jurianne Matter kopen?

Wil jij een bijzonder ritueel mee maken? Overweeg dan eens om één van de wensbootjes te kopen en maak er een speciaal moment van. Alle producten worden met liefde ingepakt en verzonden. Ben je hulp nodig? Neem dan contact op via info@sterrenliefs.nl of whatsapp naar +31651249533.