Open your heart Studio

Open your heart Studio is opgericht door Bahareh Panjeh Shahi. Ooit was ze advocaat op de Zuid-As in Amsterdam. Daarna begon ze een duurzaam modemerk en inmiddels is ze 3 bedrijven verder.

In 2016 kreeg Bahar een burnout en daarna is ze anders in het leven gaan staan. Ze leerde meer vanuit het hoofd naar het hart te leven. En leerde dat ervaringen en emoties in je hart kunnen blijven zitten als je er voor weg loopt of er te snel aan voorbij gaat. 

En zo ontstond The Heart Ritual (geïnspireerd door de Japanse Kintsugi filosofie. Ze brak een hart en lijmde haar levensscherven met goud. Het hart werd het bewijs van veerkracht en herstel. Maar ook stond het hart symbool voor de moeilijkheden die ze had omgezet in kracht en potentie. Bahar had de klappen van het leven letterlijk een plek gegeven. 

The Heart Ritual

Het product waar Open your heart Studio mee is begonnen is The Heart Ritual, geïnspireerd op de Japanse Kintsugi Filosofie. The Heart Ritual ontvang je in een mooie giftbox, gewikkeld in een handgemaakte katoenen doek. In de box zit het hart, gemaakt van keramiek, samen met goudlijm en een instructie boekje met de gebruiksaanwijzing.

 

Wat is Kintsugi?

Het woord kin betekent goud en tsugi staat voor verbinding, samen betekent het letterlijk goudverbinding. Deze oude techniek is een Japanse kunst om scherven, gemaakt van aardewerk, te lijmen met goud. 

 

Hoe gebruik je The Heart Ritual?

Bij ieder hart krijg je een instructieboekje geleverd met het stappenplan hoe je het mooie ritueel kunt uitvoeren.

Ik heb The Heart Ritual zelf mogen ervaren en schreef er een blog over met mijn tips & tricks: The Heart Ritual.  

Hieronder volgt een kort stappenplan:

  • Stap 1: Verbind met het hart op je eigen manier.
  • Stap 2: Breek het hart door erop te slaan. Mijn tip: doe dit niet te hard anders heb je te kleine stukjes om nog iets op te kunnen schrijven.
  • Stap 3: Schrijf iets op de scherven en bekijk hoe het hart in elkaar gelijmd moet worden.
  • Stap 4: Lijm jouw scherven met goud en laat het drogen.
  • Stap 5: Geef het hart een mooie plek bijvoorbeeld onder een glazen stolp.


The Heart Ritual kopen?

Ben je ook enthousiast geworden en wil je heel graag dit mooie ritueel uitvoeren? Ik kan het je zeker aanraden. Alle producten worden met liefde ingepakt en verzonden. Ben je hulp nodig? Neem dan contact op via info@sterrenliefs.nl of whatsapp naar +31651249533.