Picca Loulou

 

Picca Loulou is een onderdeel van Bon Ton Toys dat is opgericht in 1933. Bon Ton Toys is een internationaal gerenommeerd leverancier van hoogwaardig en duurzaam pluche (denk vooral aan knuffels). Bon Ton Toys distribueert naar winkels in meer dan 50 landen over de hele wereld. 

Alle items voldoen aan de allerhoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en regelgeving. De missie van het bedrijf is om kinderen geluk te brengen en hun toekomst te beschermen. Daarom worden de producten zo duurzaam mogelijk gemaakt, verpakt en verzonden.


Knuffels en troostcadeau's voor kinderen

De reden waarom ik Picca Loulou heb toegevoegd aan het assortiment van Sterrenliefs is omdat ik regelmatig de vraag kreeg: 'Wat geef je aan een broertje of zusje van een overleden kindje'. Je wilt zo graag iets betekenen en vooral omdat het voor kinderen allemaal zo vreemd is wat er om hen heen gebeurt bij het overlijden van een broertje of zusje. Daarom heb ik dit mooie merk toegevoegd, om zo een kleine glimlacht op hen gezicht te kunnen toveren maar ook om met een knipoog, hun broer(tje) of zus(je) te herdenken. 


Meer weten over wat je ouders geeft die hun kind zijn verloren? Lees dan mijn blog: Wat geef je ouders die hun kind verloren zijn?

 

Alle knuffels van Picca Loulou worden met de hand gemaakt, met de beste materialen en bevatten allen een 100% gerecyclede PET-vulling. 

De items van Picca Loulou brengen vreugde en geluk voor kinderen. Knuffels, kettingen maar ook items voor op de kinderkamer zoals Picca Loulou - Wolkje wit en Picca Loulou - Moon geel.

Picca Loulou knuffels kopen?

Tover een kleine glimlach op het gezicht van een kind met de producten van Picca Loulou. Alle producten worden met liefde ingepakt en verzonden. Ben je hulp nodig? Neem dan contact op via info@sterrenliefs.nl of whatsapp naar +31651249533.