Sterrenliefs

Dat ben ik! Klopt. Het gezicht achter Sterrenliefs. Ik ben Riëlle Groenewold en na het overlijden van mijn eigen zoontje Bo heb ik Sterrenliefs opgericht. 

Het is allemaal begonnen met het Het vriendenboekje van een sterrenkindje. Het item dat voor mij maar ook voor vele anderen zo waardevol is geweest. Een vriendenboekje voor een kindje dat is overleden. 

Waarom? Hoor ik je denken.. Omdat wij niet de enige zijn die Bo verloren zijn. Maar onze ouders zijn ook hun kleinkind verloren. Onze broers en zussen hun neefje. En onze vrienden hun kleine vriendje. Verlies maar zeker ook rouw laat je een kant van het leven zien die je niet wilt zien. Daarom is het erg fijn als er mensen zijn die je begrijpen en die je kunnen ondersteunen wanneer je het nodig bent. Verlies hoef je niet alleen te dragen, als je het kunt delen wordt het zoveel draaglijker. 

 

De webshop met troost items bij het overlijden van een kindje

Inmiddels is Het vriendenboekje van een sterrenkindje allang niet meer het enige product in mijn webshop. Het is uitgegroeid tot een webshop vol met items en producten voor mensen die een kindje zijn verloren, maar ook wanneer je een dierbare moet missen. Want wat geef je ouders die een kindje verloren zijn? En wat geef je aan iemand die verdriet heeft omdat hij of zij iemand moet missen? Het is allemaal al zo moeilijk. Daarbij komt dat het helaas nog een onderwerp is waar op de één of andere manier nog een taboe op heerst. Ik wil graag aantonen dat het juist heel fijn is om iemand een hart onder de riem te steken. Vooral wanneer diegene het zo goed gebruiken kan. Geloof mij, een kaartje sturen is het minste wat je kan doen maar is van zo'n onschatbare waarde om te mogen ontvangen.

Producten van Sterrenliefs

Naast dus Het vriendenboekje van een Sterrenkindje heb ik door Jacquelien Oosting van Studio Jackie, een aantal ontwerpen laten maken en zo nog meer items aan de collectie toegevoegd. Kaarsen met bijvoorbeeld de tekst; Twinkellicht, heel dicht bij jou met m'n ogen dicht. Maar ook ballonnen die je kunt gebruiken tijdens de uitvaart. En laten we niet de jaardag van een Sterrenkindje vergeten. Dit is de (ver)jaardag van het kindje dat niet meer verjaart. Maar wel voor de ouders een hele verdrietige dag kan zijn. Ik hoop dat alle items in mijn webshop een lichtpuntje mogen zijn, voor jou of voor iemand die het zo goed kan gebruiken.

Troostgeschenken kopen?

Ben je op zoek naar iets om iemand een hart onder de riem te steken? Wil je iemand met een klein of groot gebaar laten weten dat je er voor diegene bent? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Alle producten worden met liefde ingepakt en verzonden. Ben je hulp nodig? Neem dan contact op via info@sterrenliefs.nl of whatsapp naar +31651249533.