Wondercandle

Wondercandle afkomstig uit Duitsland is ontstaan dankzij Ralph Bilski. Hij had het geniale idee om een standaard spetterkaarsje te laten transformeren in een individuele boodschap. 

 

In de jaren die volgden breidde het assortiment van Wondercandle zich snel uit, de spetterkaarsen kregen een kleur en de gouden versie werd al snel een bestseller.

 

Wondercandle is inmiddels een groot onderdeel in de cadeau-industrie en marktleider op het gebied van sterretjes in vormen.

 

Sinds 2018 is naast Ralph zijn vrouw Cecile, ook hun dochter Janina aangesloten in het bedrijf.

Spetterkaarsjes voor elke gelegenheid

De mooie spetterkaarsjes van Wondercandle spraken mij direct aan. Zoals jullie inmiddels wellicht weten vieren wij de jaardag van ons overleden zoontje Bo, ieder jaar. Ieder jaar halen we dan ook gebak en vooral nu Bo ook nog een broertje en zusje heeft gekregen, vinden we het ook belangrijk om aan hen te laten weten dat Bo er is geweest. Bovenop de taart komt standaard een Wondercandle te staan en deze steken we dan ook met veel liefde aan. Meer weten hoe wij de jaardag van ons Sterrenkindje vieren? Je leest er alles over in mijn blog: Bo zijn 4de jaardag. Naast dat de sterretjes goed te gebruiken zijn tijdens de jaardag, zijn ze natuurlijk ook goed te gebruiken voor op een sterfdag of een andere gelegenheid.

 

Wondercandle kopen?

 

Wil je ook graag één van deze mooie spetterkaarsen gebruiken voor welke gelegenheid dan ook? Ik kan het je zeker aanraden. Alle producten worden met liefde ingepakt en verzonden. Ben je hulp nodig? Neem dan contact op via info@sterrenliefs.nl of whatsapp naar +31651249533.