Afscheid Sterrenkindje

Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart van een Sterrenkindje. Keuze's maken waarvan je nooit had gedacht ze te moeten maken.
Wellicht kan ik je met deze items helpen, niet om het afscheid van je kind makkelijker te maken. Maar wel door een klein lichtpuntje voor jou te zijn.

 

Ballonnen voor een uitvaart

De ballonnen van Sterrenliefs zijn gemaakt van Sempertex. De ballonnen zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal en kunnen gevuld worden met helium. Ze zijn bijzonder mooi om een speciaal effect te geven tijdens een uitvaart van een sterrenkind maar ook wanneer er een dierbare is overleden. Naast de ballonnen van Sterrenliefs, zijn er ook 3 ballonnen van Vlinderkusje verkrijgbaar. 

Urnen voor een sterrenkindje

Een tijd lang ben ik op zoek geweest naar mooie urnen en ik heb ze dan ook gevonden. De urnen van Studio Sterrenstoff zijn met de hand gemaakt van keramiek. Stuk voor stuk zijn het items waarmee je een bijzonder plekje thuis kunt creëren. Het bijzondere aan deze urnen is dat er een bijpassend vaasje verkrijgbaar is. In dit vaasje kun je bloemetjes zetten om zo een uniek hoekje te maken. Naast de urnen van Studio Sterrenstoff zijn er ook mini urntjes verkrijgbaar van Roosmarijn Knijnenburg. Deze zijn gemaakt door Hella+Elke en neerzetten in één van de gedenkplekjes van Roosmarijn Knijnenburg, en zo kun je samen met een foto of kaart een mooi plekje maken

 

Wensbootjes

Laat na een uitvaart één van de bijzonder mooie wensbootjes van Jurianne Matter op het water varen. Schrijf iets op het bootje, vouw het in elkaar, steek een kaarsje aan en plaats deze in het bootje. Plaats het bootje in het water en kijk hoe het bootje zijn weg vindt in de verte.