Moederdag


Je bent moeder maar je kind is niet meer hier. Dan kan het zijn dat moederdag een hele confronterende dag voor jou is. 

Speciaal daarvoor heb ik bijzondere items geselecteerd. Voor jou of voor iemand anders die haar kind moet missen. Maar ook aan de oma's is gedacht die hun kleinkind moeten missen. 

Moederdag zonder kind

Niets zo confronterend als moederdag wanneer je je eigen kind verloren bent. Zulke dagen krijgen ineens een andere lading. Om die reden heb ik wat items voor jou geselecteerd. Voor wellicht jezelf, of een andere lieve sterrenmama die je een hart onder de riem wilt steken. Maar ook aan de oma van een sterrenkindje is gedacht. In mijn nieuwste blog: Moederdag zonder kind, met lege handen deel ik mijn eigen ervaring en geef ik een paar antwoorden op de vragen: Hoe overleef je moederdag zonder kind? & Wat kan ik doen voor een moeder van overleden baby of kind tijdens moederdag?
Staat er niet bij wat je zoekt en ben je mijn hulp nodig of wil je meer weten? Neem altijd contact met mij op. 

Wat geef je op moederdag als een kindje is overleden?

Het hoeft niet altijd groot te zijn, juist met een klein gebaar kun je veel bereiken. Stuur een appje om te laten weten dat je aan diegene denkt. Of verstuur een kaartje. Wil je iets bijzonders geven? Dan heb ik voor jou op deze pagina een aantal speciale items geselecteerd die je kunt geven aan iemand die haar kindje is verloren. Kun je mijn hulp goed gebruiken? Schroom niet om contact op te nemen. Ik help je graag verder.