Gedenkplekjes

Gepubliceerd op 1 februari 2024 om 13:51

Wat zijn gedenkplekjes?

 

Gedenkplekjes zijn als het ware een soort kleine monumentjes. Je kunt met een gedenkplekje, iemand gedenken door dierbare items van iemand te verzamelen en hier neer te zetten. Je kunt gedenkplekjes heel eenvoudig zelf maken door een fotolijstje van iemand neer te zetten die je moet missen en een kaarsje erbij aan te steken. Maar tegenwoordig zijn er allemaal kant en klare items die je helemaal kunt personaliseren zoals de mooie gedenkplekjes van Roosmarijn Knijnenburg.


Roosmarijn Knijnenburg


Ik hou van mensen die een passie hebben net als ik, zelf items te maken waarbij je iets voor iemand anders kunt betekenen. Roosmarijn Knijnenburg maakte deze
unieke Hold it's van beukenhout. Met de Hold It's maak je een prachtig pronkstukje om iemand te gedenken en het mooie ervan is, dat je ze helemaal naar wens kunt inrichten. 

Die ene foto die je maar niet uit het zicht wilt zetten, samen met een mooie kaart. En tegelijkertijd een bloemetje in het vaasje of als je geen zin hebt in bloemetjes, dan zet je op de plaats van het vaasje een waxinelichtje en steek je het aan. Op deze manier kun je je eigen gedenkplekje creëren. 

De Hold It's van Roosmarijn Knijnenburg zijn verkrijgbaar in 9 soorten bij Sterrenliefs.


Upgrade jouw Hold It

Het unieke van de Roosmarijn Knijnenburg Hold it's is dus dat je meerdere opties hebt. Upgrade jouw gedenkplekje met bijvoorbeeld een mini urn, kaarsen met tekst, geurkaarsjes, waxinehouders en meer. Zo word jouw gedenkplekje nooit saai en kun je te allen tijde de items afwisselen naar de stemming waarin jij je bevindt. 

In gedachten, dichtbij

Dus geef dat lieve gedichtje een mooie plek in de massieve beukenhouten houders. Een houvast voor dat ene aandenken waar jij vrolijk van wordt.

Bekijk ook alle andere mooie items van Roosmarijn Knijnenburg.

 


Producten van Roosmarijn Knijnenburg kopen?


Bij Sterrenliefs vind je de mooiste items van Roosmarijn Knijnenburg. Om te herinneren, te gedenken en voor altijd lief te hebben. Binnen 1-3 werkdagen verzonden met PostNL. Wil je meer weten of wil je samen met mij een gedenkplekje samenstellen? Ik help je graag. Stuur een appje naar +31651249533 of mail jouw vraag naar info@sterrenliefs.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.